73 بازرس بهداشت به صورت خاص بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان نظارت خواهند کرد.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه، اظهار کرد: 73 بازرس بهداشت به صورت خاص بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان نظارت خواهند کرد.
عبارات مهم : بهداشت بهمن خدادادیان با اشاره به شروع ماه مبارک رمضان از هفته آینده و زیاد کردن تقاضا جهت خرید بعضی اقلام، اظهار کرد: به همین جهت از یک هفته پیش از شروع ماه مبارک رمضان کلاس های آموزشی جهت قنادی ها و کبابی ها برگزار شده است است.
وی افزود: همچنین هماهنگی مورد نیاز با دستگاه های نظارتی از جمله تعزیرات و اتحادیه اصناف صورت گرفته تا نظارت خاص ای بر مراکز و واحدهای عرضه اقلام خوراکی شود.
این کارشناس بهداشت تصریح کرد: در ایام ماه مبارک رمضان نظارت ها بصورت خاص در مراکز عرضه حلیم و آش و زولبیا و بامیه و نانوایی ها خواهد بود و با آزمایشگاه ها نیز جهت ارسال نمونه ها هماهنگی های مورد نیاز صورت گرفته است.
وی از حضور 73 بازرس در طرح نظارتی خاص بهداشت بر بازار در ماه مبارک رمضان خبر داد و اظهار کرد: اوج بار کاری دهه ابتدایی ماه مبارک خواهد بود که بسیاری افراد اقدام به تهیه اقلام خوراکی می کنند.
خدادادیان به تداخل صنفی در این ایام اشاره کرد و افزود: با توجه به زیاد کردن فروش اقلام خوراکی مانند حلیم و آش در ایام ماه مبارک رمضان، بعضی صنوف دیگر نیز اقدام به عرضه این اقلام می کنند که در صورت مشاهده حتما با این موارد برخورد خواهد شد.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه با اشاره به خریداری تجهیزات تشخیصی به میزان 500 میلیون تومان، گفت: با این تجهیزات به آسانی می توان روغن زولبیا و بامیه را آزمایش کرد و آزمون بار آلودگی بر روی سطوحی که مواد خوراکی روی آن طبخ یا سرو می شوند، سنجید.
وی افزود: همچنین با تجهیزات خریداری شده است به آسانی میزان شوری و یا جوش شیرین موجود در انواع نان قابل سنجش است که این امر کمک خوبی جهت بازرسان است.
واژه های کلیدی: بهداشت | خوراکی | تجهیزات | کرمانشاه | کرمانشاه | طرح نظارتی | کرمانشاه | بازار رمضان
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...